ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  • INFO

Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελίες

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Η εταιρεία Joanna Misseli διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

• Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

• Με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK. Ο τραπεζικός λογαριασμός θα σας αποστέλλεται μέσω email αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

• Με χρέωση τραπεζικής κάρτας. Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η εταιρία Joanna Misseli έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της τραπεζικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι τραπεζικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. (Σημείωση: Η δυνατότητα μέσω χρέωσης τραπεζικής κάρτας θα είναι σύντομα διαθέσιμη)

• Με την διαδικασία paypal (Σημείωση: Η δυνατότητα μέσω paypal θα είναι σύντομα διαθέσιμη)

Υπάρχει ασφάλεια στις συναλλαγές;

Οι συναλλαγές σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα JoannaMisseli.gr προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on-line ασφαλείας (SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχεία που καταχωρείς στο e-shop μας, κωδικοποιείται πριν βγει online και μετά διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server από όπου προήλθε το μήνυμα.

100% Ασφάλεια Συναλλαγών!

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι και την στιγμή που είναι έτοιμη να σας αποσταλεί – αυτή είναι και η στιγμή που χρεώνουμε την κάρτας σας (αν επιέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής).

Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν είναι έτοιμη προς αποστολή.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημα σας στο info@JoannaMisseli.gr και συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα.

Αποστολές & Παραδόσεις

Με ποιες εταιρείες μεταφορών συνεργάζεστε;

ΕΛΛΑΔΑ: Όλες οι αποστολές στην Ελλάδα πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας TAS Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας σε χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω της πολυεθνικής εταιρίας courier. Για την απλή αποστολή οπού είναι διαθέσιμη ο χρόνος παράδοσης είναι 6-7 ημέρες. Για την ταχεία αποστολή ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες μέρες.

Επιστροφές & Πιστώσεις

Ποια είναι η πολιτική των επιστροφών;

Σε περίπτωση που επιθυμητέ να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε ηλεκτρονικά πρέπει να προβείτε στην αποστολή του στην εταιρεία Joanna Misseli εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων και τα χρήματα σας μπορούν να πιστωθούν για μελλοντικές αγορές σας ή να σας επιστραφούν.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. Για περισσότερες λεπτομέρειες πηγαίνετε στο ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ.

Υπάρχει κάποια χρέωση για την επιστροφή;

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία αλλιώς επιβαρύνεστε μόνο με το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα